Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00

Velkommen til teatersæson 2019/2020
I denne sæson er der udvalgt 10 fantastiske teaterforestillinger af høj kvalitet. De er alle udvalgt efter bestyrelsen og deres børn i foråret var til Børneteaterfestival. Sæsonens forestillinger spænder bredt.
Der er klassikere, performance art, musikalske oplevelser og selvfølgelig julehygge.
I kan læse mere om de enkelte forestillinger på foreningens hjemmeside og facebook. Allerød Kommune har endnu en gang stillet lokaler til rådighed på kommunens skoler og Allerød Bibliotek. Uden deres støtte ville Børneteaterforeningen ikke kunne opretholde den nuværende aktivitet for kommunens børn.
Denne flyer uddeles i institutioner og på skoler (0.-2. klasse) i uge 34, hvor billetsalget ligeledes starter via hjemmesiden.
Husk at tjekke foreningens facebook-side, hvor det løbende er muligt at følge foreningens aktiviteter. Her vil man ligeledes kunne finde info om forestående forestillinger og evt. ledige billetter.
Vi ser frem til at såvel børn som voksne, får en masse gode teateroplevelser sammen.

Janne von Wildenrath Beltner, Formand