Indkøbskurv:0 Enheder DKK 0,00
Velkommen

Velkommen til teatersæson 2020/2021

Velkommen til Allerød Børneteaterforenings 47.- sæson.

I år satte COVID-pandemien en kæp i hjulet på mange ting. Da vi afviklede vores generalforsamling i juni måned, vidste vi ikke, om det overhoved ville være muligt, at samle familier i kommunens lokaler og afvikle børneteater for den kommende sæson.

Allerød Kommune stiller lokaler til rådighed på de forskellige skoler og Allerød Bibliotek og uden hvis støtte Børneteaterforeningen ikke ville kunne opretholde den nuværende aktivitet for Allerød Kommunes børn.

2020 teaterfestivalen i foråret blev aflyst. Det er der bestyrelsen udvælger forestillingerne til programmet. Derfor har vi ud fra tidligere festivaler og sæsoner valgt 7 fantastiske børneteater forestillinger til denne sæsons program, som først begynder til november.  

Vores flyer deles desværre ikke ud i institutioner og på skoler i år, grundet de mange restriktioner. Men du kan se (og downloade) programmet her på sitet under fanen "Program".

Vi vil opfordre til at I følger foreningen på vores facebook side. Her vil man kunne finde info i løbet af sæsonen fx. om ledige billetter samt diverse opdates.

Vi ser frem til at børn som voksen, får en masse gode teateroplevelser sammen. Vi vil selvfølgelig følge myndighedernes vejledninger og sørge for at der er mulighed for at vaske hænder og spritte, ved ankomst til forestillinger.

Janne von Wildenrath Beltner, Formand